Trainingen

Het doel van trainen is om beter te worden in een bepaalde vaardigheid en/of gedrag. Om beter te worden in iets is een bepaalde intrinsieke motivatie nodig.

 

‘Waarom moet ik op training? Ik doe toch al mijn best of ik heb het toch al zo druk! Het gaat toch goed met ons bedrijf, dus waarom moet het anders?’

 

Wanneer mensen denken dat ze de wedstrijd al aan het winnen zijn, gaan ze niet zomaar iets veranderen in hun strategie. Waarom zouden ze?

 

Hier begint het dus! Voordat we medewerkers gaan trainen moet er eerst een diep begrip zijn van de huidige situatie zodat we daarna die intrinsieke motivatie kunnen creëren.

 

Wanneer we dan een training starten doen we die het liefste intern in de organisatie. Geen dagenlange opleidingen maar kleine behapbare stukken die we door leuke simulaties of games met elkaar kunnen oefenen om vervolgens in de praktijk uit te proberen. Ook de praktijk wordt gevolgd door de trainer om zeker te weten of u de vaardigheid goed beheerst.

 

Elke training, cursus of opleiding is leuk, maar hoeveel mensen gaan daarna in hun werk daadwerkelijk anders werken? Nagenoeg niemand.

 

Door stap voor stap te leren en onder toezicht toe te passen in uw werk, ontwikkelt u zichzelf makkelijker in een maatschappij die daar steeds meer om vraagt.

De Meer Consultancy & Trainingen - Trainingen